Υλικά

Κομμάτι χοιρινό πανσέτα περίπου 2 kg
2-3 Σκελίδες σκόρδο
Αλάτι πιπέρι
Αποξηραμένα μπαχαρικά ότι μπαχαρικά μας αρέσουν
4 Κουταλιές της σούπας λάδι
1/2 Κουταλάκι ρίγανη
1 Κουταλάκι καπνιστή πάπρικα

Εκτέλεση

Αφού έχουμε ετοιμάσει το χοιρινό το Χαράζουμε και προσθέτουμε τα μπαχαρικά το Λάδι αφήνουμε για 1 ωρα στο ψυγείο.

Γουρουνοπούλα στο φούρνο
Γουρουνοπούλα στο φούρνο

Και το ψήνουμε στους 200 Βαθμούς για 3 ωρες αναλόγως τό Φούρνο

Και καλή Απόλαυση !!!

Η Συνταγή είναι της κας Marianthi Kalogiros

Προηγούμενο άρθροΠάστα ταψιού σοκολατίνα
Επόμενο άρθροΣουβλάκια κοτόπουλου και λαχανικών