Υλικά
Κομμάτι χοιρινό πανσέτα περίπου 2 kg
2-3 Σκελίδες σκόρδο
Αλάτι πιπέρι
Αποξηραμένα μπαχαρικά ότι μπαχαρικά μας αρέσουν
4 Κουταλιές της σούπας λάδι
1/2 Κουταλάκι ρίγανη
1 Κουταλάκι καπνιστή πάπρικα
Εκτέλεση
Αφού έχουμε ετοιμάσει το χοιρινό το Χαράζουμε και προσθέτουμε τα μπαχαρικά το Λάδι αφήνουμε για 1 ωρα στο ψυγείο.
![Γουρουνοπούλα στο φούρνο](https://i0.wp.com/xrysoskoufaki.gr/wp-content/uploads/2024/05/gournoupoula-panseta-psimeni.jpg?resize=696%2C486&ssl=1)
Και το ψήνουμε στους 200 Βαθμούς για 3 ωρες αναλόγως τό Φούρνο
Και καλή Απόλαυση !!!
Η Συνταγή είναι της κας Marianthi Kalogiros