Υλικά:
Για την κρέμα βανίλιας:
75 γραμμάρια ζάχαρη
750 ml γάλα πλήρες
75 γραμμάρια κορν φλάουρ
2 βανιλίνες
Για την κρέμα ροδάκινου:
750 ml χυμό ροδάκινο (ή άλλο φρούτο της αρεσκείας σας)
75 γραμμάρια κορν φλάουρ
Ζάχαρη (προαιρετικά, για επιπλέον γλύκα)
Εκτέλεση
Για την Κρέμα βανίλια
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη, γάλα και το κορν φλαουερ
Ανακατεύουμε καλά σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε μέσα στην κρέμα
τις βανιλιες
Όσο θα ετοιμάζουμε την δεύτερη φρουτενια κρέμα σκεπάζουμε με μεμβράνη την κρέμα μας.
Για την Κρέμα Ροδάκινο
Εβαλα σε μια κατσαρόλα το χυμό Ροδάκινο μπορείτε να βάλετε χυμό απο οποιοδήποτε φρούτο σας αρέσει μαζί με κορν φλαουερ
δοκιμάζουμε και αν θέλουμε προσθέτουμε μέσα λίγη ζάχαρη
Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα γίνει μία πηχτή ωραία κρέμα.
Περνουμε μια φόρμα Σιλικόνης για κέικ και την βρεχουμε με κρύο νερό θα βοηθήσει να ξεφορμαρουμε εύκολα το γλυκό μας
Βάζουμε το 1/3 απο την κρέμα βανίλια και απο πάνω βάζουμε το ένα τρίτο απο την Φρουτενια Κρέμα
Συνεχίζουμε την διαδικασία εναλλάξ για 2 με 3 φορές Τοποθετούμε στο ψυγείο στην συντήρηση για τουλάχιστον 5 με 6 ώρες να παγώσει καλά
Ξεκολλαμε προσεκτικά γύρω γύρω τα τοιχώματα και στο κέντρο και αναποδογυριζουμε σε μια Πιατέλα
Έτοιμη να την Απολαύσουμε!!!
Η Συνταγή είναι από το Konstadinas kitchen και η εκτέλεση της κας Geri Dako ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!