Υλικά

100 γρ μπισκότα
50 γρ βούτυρο
400 γιαούρτι
100 γρ κρέμα γάλακτος
150 γρ τυρί κρέμα
15 γραμμάρια ζελατίνης
90 γρ νερό
Ζάχαρη όσο θέλετε
1 πακ. ζάχαρη βανίλιας
Χυμό από μισό λεμόνι.

Εκτέλεση

Θρυμματίστε τα μπισκότα,
Προσθέστε το λιωμένο βούτυρο και ανακατέψτε καλά. Σκεπάζουμε τον πάτο της φόρμας με χαρτι και απλώνουμε τα μπισκότα, τα πιέζουμε καλά σε όλη τη φόρμα, τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Ρίχνουμε τη ζελατίνη με νερό και την αφήνουμε να φουσκώσει
Χτυπάμε λίγο το τυρί με τη ζάχαρη (με μπλέντερ για να μην υπάρχουν σβώλοι), χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη και μετά τα ανακατεύουμε όλα με το γιαούρτι

Ζεσταίνουμε τη ζελατίνη και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε όλα καλά, κρυώνουμε σε θερμοκρασία δωματίου και ρίχνουμε στη μάζα τυριού-γιαουρτιού, ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε τα μπισκότα μας με αυτή τη μάζα και το βάζουμε στο
ψυγείο για 1 ώρα.

Έπειτα πήρε ένα πακέτο ζελέ, το διέλυσε σε 200 ml ζεστό νερό, το κρύωσε και το έριξε πάνω από το γλυκό μας.
Και για άλλες 3 ώρες στο ψυγείο. Το έφτιαξα το βράδυ και έκατσε όλο το βράδυ στο ψυγείο.

Καλή Απόλαυση

Η Συνταγή είναι της Alla Schotropa

Προηγούμενο άρθροΌλοι ερωτεύτηκαν αυτό το απλό, φθηνό και νόστιμο πιάτο αφού το δοκίμασαν!
Επόμενο άρθροΚοτόπιτα με μία σάλτσα που δεν την περιμένετε