Υλικά
3 ποτήρια αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας κοφτή μπέικιν πάουντερ
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι λάδι
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο δυόσμο
300 γρ. ελιές θρούμπες κομματάκια, χωρίς τα κουκούτσια
Εκτέλεση
Σε ένα ταψί, ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί: το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το νερό, το χυμό πορτοκαλιού,
το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι, το δυόσμο και τις ελιές.
Ανακατεύω καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Ψήνω την ελιόπιτα στο προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να ροδίσει.
Σερβίρω την ελιόπιτα ζεστή ή κρύα.
Η συνταγή είναι της Κυρίας Άτζελα Σπυρέτου Και η εκτέλεση της κας τσιουκανη ελενη Σάκης