Πράσο (χωρίς ρύζι)

Το πράσο έστω και χωρίς Ρυζι είναι ενα απλό φαγητό αλλα με ένα εκληκτικό αποτέλεσμα

Υλικά – Εκτέλεση

Διαφήμιση

Τα πράσα καθαρίζονται και κόβονται είτε σε διαγώνιο είτε σε στρογγυλό σχήμα.
Πλένουμε με άφθονο νερό και αφήνουμε στην άκρη να στραγγίξει.

Το εξωτερικό μέρος των 2 καρότων ξεφλουδίζεται και κόβεται σε δαχτυλίδια.
Προσθέστε λάδι και τον πελτέ ντομάτας στην κατσαρόλα και τηγανίστε.
Αφού τσιγαριστούν, προσθέτουμε τα καρότα και τσιγαρίζουμε μαζί για 2-3 λεπτά.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα στραγγισμένα πράσα και ανακατεύουμε για 1-2 στροφές.

Συνέχεια

Το αλάτι ρυθμίζεται και το νερό ρυθμίζεται έτσι ώστε να είναι στο ίδιο επίπεδο με το φαγητό και αν μειωθεί η ποσότητα του νερού μπορεί να προστεθεί αν χρειαστεί.
Σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα και τα πράσα.

Απολαύστε

Διαφήμιση


Διαφήμιση