Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πρωινό που εντυπωσιάζει! Αυτή η εύκολη συνταγή για αυγό-τορτίγια είναι χορταστική, νόστιμη και πανέμορφη. Δοκιμάστε την!

Υλικά:

2 αυγά
Λίγο αλάτι
Λουκάνικο κομμένο σε φέτες
Ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες
Τυρί της αρεσκείας σας (φέτες ή τριμμένο)

Εκτέλεση:

Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και ξεχωρίζουμε τον κρόκο από ένα αυγό, τον οποίο αφήνουμε στην άκρη.
Αλατίζουμε τα υπόλοιπα αυγά και τα χτυπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι.
Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Μόλις το αυγό αρχίσει να πήζει, τοποθετούμε τις φέτες λουκάνικου, τις ντομάτες και το τυρί στη μέση του αυγού.
Διπλώνουμε τις άκρες του αυγού προς τα μέσα, καλύπτοντας τη γέμιση από όλες τις πλευρές, σχηματίζοντας κάτι σαν μικρή τορτίγια.
Κάνουμε μια μικρή κοιλότητα στην κορυφή και ρίχνουμε προσεκτικά τον κρόκο του αυγού που κρατήσαμε.
Σκεπάζουμε το τηγάνι με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να ψηθεί ο κρόκος όσο μας αρέσει.

Σερβίρουμε αμέσως και απολαμβάνουμε!