Το μπράουνι είναι από τα αγαπημένα μου, γιατί είναι τόσο εύκολο να το φτιάξεις και πάντα έχει αυτή την υπέροχη, πλούσια γεύση σοκολάτας. Εγώ θα σας δείξω μια πολύ απλή συνταγή που γίνεται πανεύκολα. Πάμε να τη φτιάξουμε παρέα!

Υλικά:

300 γραμμάρια πραλίνα φουντουκιού (Nutella ή όποια σας αρέσει)
40 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
15 γραμμάρια κακάο
2 αυγά
Μια πρέζα αλάτι

Εκτέλεση:

Ανάβω τον φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα.
Σε ένα μπολ, βάζω την πραλίνα φουντουκιού, το αλεύρι, το κακάο, τα αυγά και το αλάτι.
Ανακατεύω καλά όλα τα υλικά με μια σπάτουλα ή ένα κουτάλι μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Δεν χρειάζεται μίξερ.
Στρώνω λαδόκολλα σε ένα μικρό ταψάκι (περίπου 20×20 εκ.) ή χρησιμοποιώ μια μικρή φόρμα σιλικόνης.
Αδειάζω το μείγμα στο ταψάκι και το απλώνω ομοιόμορφα.
Ψήνω στο προθερμασμένο φούρνο για 17 λεπτά. Αν θέλω το εσωτερικό του μπράουνι να είναι λίγο υγρό, το ψήνω για 13-14 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμο, το βγάζω από τον φούρνο και το αφήνω να κρυώσει λίγο πριν το κόψω σε κομμάτια.
Καλή απόλαυση!

Μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα ψιλοκομμένα καρύδια ή σταγόνες σοκολάτας για περισσότερη γεύση.
Αν δεν έχετε μικρό ταψάκι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεγαλύτερο, αλλά το μπράουνι θα βγει πιο λεπτό και ίσως χρειαστεί λιγότερο χρόνο ψήσιμο.
Για να κόψετε το μπράουνι πιο εύκολα, αφήστε το να κρυώσει εντελώς στο ψυγείο.

ΠΗΓΗ