Αυτά τα ζουμερά μπιφτέκια στο σχαροτήγανο είναι ιδανικά για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα. Η συνταγή είναι απλή και εύκολη, και τα μπιφτέκια βγαίνουν αφράτα και λαχταριστά, με μια ελαφριά καπνιστή γεύση από το σχαροτήγανο.

Υλικά

1/2 Κιλού κιμά με αρκετό πάχος
1 Κούπα του καφέ μπαγιάτικου τριμμένο ψωμί
1 Κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
1/2 Κούπας μαϊντανό
1 Αβγό
75 Γραμμάρια γαλά
250γρ. Κεφαλοτύρι

Εκτέλεση

Σε ένα Μπολ βάζουμε τον κιμά με όλα τα υπόλοιπα υλικά τα ζυμώνουμε καλά και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 έως 2 h Σε ένα πιάτο βάζουμε λίγο λάδι πλάθουμε τα μπιφτέκια μας και με αυτό το λάδι θα τα ψήσουμε . Ζεσταίνουμε το τηγάνι μας και το αλείβουμε με λίγο λάδι . Ψήνουμε τα μπιφτέκια μας για εφτά με 8 λεπτά σερβίρουμε και καλή απόλαυση !!

Η Συνταγή είναι της κας Marianthi Kalogiros