Λουκανικόπιτα 

Υλικά

4 λουκάνικα Φρανκφούρτης
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
4 κουταλιές της σούπας γάλα
4 αυγά
1 φλυτζάνι του τσαγιού ρεγκάτο
1 μέτριο κρεμμύδι άσπρο
1 πράσινη πιπεριά
6 κουταλιές της σούπας αλεύρι γ.ο.χ
1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
πιπέρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά.Κόβουμε κομματάκια τα λουκάνικα.
Ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπολ αφήνοντας τελευταία τα λουκάνικα.Ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τα λουκάνικα και ανακατεύουμε μ ένα κουτάλι πολύ καλά να ενσωματωθούν.
Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο μέτριο πυρέξ.

Ψήνουμε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180 βαθμούς C, στον αέρα, για περίπου 30-35 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

loukanikopita
Καλή σας όρεξη!!!!

Η συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΜπικοτογλυκό “Σαλάμι Σοκολάτας”…Είναι έτοιμο για σερβίρισμα σε μόλις 10 λεπτά!
Επόμενο άρθροΣουφλέ με αραβικές πίτες!!