Υλικά

1 kg αλεύρι τύπου 00
650 ml νερό σε θερμοκρασία δωματίου
25 γρ. αλάτι
20 γρ. μέλι
6 γρ. μαγιά φρέσκια

Εκτέλεση

Νερό μαζί με Μέλι και μαγιά Ανακατεύουμε Τα Αφήνουμε σκεπασμένα για 20 λεπτά
Στην Συνέχεια προσθέτουμε το Αλεύρι και στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι και καλό ζύμωμα.
Ψήσιμο στους 250 βαθμούς να λιώσουν τα τυρια και να ροδίσει η ζύμη.

Η Συνταγή είναι της κας Geri Dako’s post in ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ