Μπισκοτένια τάρτα με μαρμελάδα
Συστατικά:
Για την Βάση
500γρ αλεύρι 00
250 γρ βούτυρο
200 γρ ζάχαρη
2 ολόκληρα αυγά
1 φακελάκι βανιλίνης
1 πρέζα αλάτι
Γεμιση
300 γρ μαρμελάδα για γεύση
200 γρ αλεύρι φουντουκιού
200 γρ ζάχαρη άχνη
2 ασπράδια αυγών
Εκτέλεση
Για τη ζύμη, ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε να ξεκουραστούν στο ψυγείο για 1 ώρα.
Ανοιξτε τη μισή ζύμη σε ένα ταψί (30 εκατοστά)
και αλείφουμε με τη μαρμελάδα,
και καλύπτουμε με την άλλη μιση ζύμη το γλυκό.
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι φουντουκιού με τη ζάχαρη άχνη και 2 ασπράδια αυγών, πρέπει να γίνει αρκετά κρεμώδες.
Γεμίστε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και φτιάξτε τούφες πάνω από τη ζύμη.
Ψήστε στο φούρνο στους 170 ° για 1 ώρα.
Καλή Απόλαυση