Υλικά

αυγά – 4 τεμ.
αλεύρι – 2 κουπες.
γιαούρτι – 1 κουπα + 1 κουτ.γλ μαγειρικη σόδα
λάδι – 1/2 κουπα.
τυρί φέτα – 300 g

Παρασκευή

Διαλύουμε τη σόδα στο γιαούρτι μέχρι να κάνει φουσκάλες και προσθέτουμε τα αυγά μαζί με το αλεύρι και το λάδι.
Όλα χτυπούνται εύκολα με μίξερ για συνολικά 5 λεπτά.
Προσθέστε το θρυμματισμένο τυρί στην κολλώδη ζύμη που προκύπτει και ανακατεψτε με μια σπάτουλα.
Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί που έχετε λαδώσει και αλευρώσει ελαφρά.
Ψήνουμε την πίτα σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς (με αερα).
Το ψήσιμο διαρκεί περίπου 20-25 λεπτά.
Ψεκάστε την πίτα με κρύο νερό και καλύψτε με μια πετσέτα.

ΠΗΓΗ