Κερασόπιτα

Υλικά

2 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη,
1 ποτήρι κεφίρ,
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
λίγο ξίδι
2 ποτήρια μείγμα αλευριού
1 ποτήρι χοντροκομμένα κεράσια

Εκτέλεση

Χτύπησα τα αυγά με την ζάχαρη, πρόσθεσα το κεφίρ, μαγειρική σόδα, σβήστε με ξίδι ανακατέψτε λίγο και στη συνέχεια προσθέστε το αλεύρι και προσθέστε ένα ποτήρι κεράσια.
Ψήστε στους 180 βαθμούς 35 λεπτά, αλλά είναι καλύτερο να ελέγξετε με οδοντογλυφίδα εάν είναι καθαρό, τότε είναι έτοιμο. Αυτή είναι μια συνταγή που έκανα την εκανε η γιαγιά η μπάμπω όταν ήμουν πολύ μικρό παιδί, έβαζε και μήλα αντί για κεράσια.

Υγεία και μια όμορφη μέρα

Προηγούμενο άρθροΣτριφτά Τυρόψωμα….είναι φανταστικά νόστιμα
Επόμενο άρθροΔείτε την τεχνική για να κόβετε τον Μπακλαβά