Υλικά

300 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
50 γρ. αιγοπρόβειο βούτυρο
300 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
1 βανίλια
3 κ.γ. καφέ espresso ή κάποιο λικέρ της αρεσκείας σας
5 αυγά
Αλάτι μία πρέζα
Βούτυρο, για τη φόρμα
Χαρτί ψησίματος
ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Απλά ανακατεύουμε όλα τα υλικά

και με τη βοήθεια μιας μαριζ το βάζουμε στη φόρμα, το μείγμα είναι κολλώδες αλλά στρώνει εύκολα.
Χρησιμοποιώ φόρμα με αποσπώμενη βάση, στρώνω χαρτί ψησίματος και βουτυρώνω
Σε προ θερμασμένο φούρνο στη μεσαία σχάρα με αέρα στους 170 για 40 λεπτά και μετά το αφήνω ακόμη 5 λεπτά με κλειστή την θερμοκρασία. Το αφήνω να κρυώσει καλά, ανοίγω τη φόρμα και πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη. Να θυμάστε ότι όλοι θα το λατρέψουν.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη

H Συνταγή είναι της κας Eleni Sacorafa Συνεργώ-Αγοράζω-Κερδίζω! προϊόντα παραγωγών

Προηγούμενο άρθροΓίγαντες στο Φούρνο
Επόμενο άρθροΤρίγωνα γαλακτομπουρεκάκια με πλούσια κρέμα