Υλικά
1 ζαχαρουχο,
4 αυγα,
50 γρ.βουτυρο λιωμενο,
120γρ.αλευρι,
1/2 κγ.μπεικιν.
Εκτέλεση
Αδειάζω σε ενα μπολ το ζαχαρουχο. Προσθέτω τα αυγα ανακατεύω με αυγοδαρτη και επειτα ρίχνω το βουτυρο.
Σε ενα μπολ εχω κοσκινίσει το αλευρι με το μπεικιν και τα προσθέτω μεσα στο μειγμα.
Το αδειάζω σε μια βουτυρωμενη και αλευρωμενη φορμα δια.22 εκ. ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170° για 35-40 λεπτα.
Το αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμαρουμε, εχει υγρη υφη και πλούσια γεύση!!!
Καλη επιτυχια!!!