Υλικα.
7 αυγα.
2,5 ποτήρια νερού ζάχαρη.
1,5 ποτήρια νερού σπορελαιο.
1,5 ποτήρια νερού γαλα.
750γρ αλεύρι φαρινα γιωτης.
1 ποτήρι νερού τρούφα.
(Τα υλικά είναι για μιάμιση δόση)
❝Αυτή η συνταγή είναι απλή και γρήγορη, με ελάχιστα υλικά και χωρίς περίπλοκες διαδικασίες.
Εκτέλεση
Χτύπησα τα αυγά με τη ζάχαρη στη συνέχεια πρόσθεσα το σπορελαιο το γάλα τη φαρινα γιώτης και τέλος την τρούφα αφου πρώτα την αλευρωσα έριξα το μείγμα σε ταψάκι 37×26 εκατοστά έψησα σε προθερμασμένο φούρνο αντίσταση 45 λεπτά.
Γαρνίρισα με κουβερτούρα λιωμένη και τρούφα.
Καλή Απόλαυση
Η Συνταγή είναι της κας Κατερινα Μαδικα