Κέικ σοκολάτας χωρίς αλεύρι ή βούτυρο

Συστατικά 

50 γραμμάρια τριμμένης καρύδας χωρίς ζάχαρη
1 ασπράδι αυγού
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη καρύδας
100 γραμμάρια σοκολάτας 70%
2 κουταλιές βαριά κρέμα ή βαριά κρέμα
Νιφάδες κακάου για γεύση

Πώς να το φτιάξετε 

Προετοιμάστε τη βάση αναμειγνύοντας την τριμμένη καρύδα με τη ζάχαρη καρύδας και το ασπράδι.
Ανακατέψτε αυτά τα συστατικά μέχρι να πάρετε μια υγρή ζύμη για τη βάση του κέικ σοκολάτας χωρίς αλεύρι και κρυσταλική ζάχαρη.

Λιπάνετε ένα μικρό καλούπι με δακτύλιο με λίγο λάδι και τοποθετήστε την προηγούμενη ζύμη ομοιόμορφα σε όλη τη βάση και πιέστε με τα δάχτυλά σας για να την εξομαλύνετε καλά.
Ψήνουμε τη βάση του κέικ σοκολάτας στους 180 ºC μέχρι να ροδίσει στην κορυφή. Στη συνέχεια, βγάλτε το από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει.
Προετοιμάστε τη γέμιση λιώνοντας τη σοκολάτα μαζί με την υγρή κρέμα γάλακτος, ανακατεύοντας καλά. Στη συνέχεια ρίξτε το πάνω από τη βάση του κέικ σοκολάτας πασπαλίστε τα κομμάτια κακάο και βάλτε το γλυκό στον καταψύκτη για περίπου 20 λεπτά.
Όταν σφίξει καλα μπορείτε να το βγάλετε και να το απολαύσετε!
Αυτό είναι ένα τέλειο επιδόρπιο χωρίς ψήσιμο οπότε μην διστάσετε να το δοκιμάσετε.

Καλη Απόλαυση