Η συνταγή είναι:

1 κούπα αλεύρι
1 κούπα του γλυκού ζάχαρη
1/2 κούπα κακάο σε σκόνη
1 κουτ διττανθρακική σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 βανίλιες
1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
1/2 κούπα φρέσκο ​​γάλα
Περίπου 1 κουπα λάδι
1/2 κουταλάκι του γλυκού βραστό νερό

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα ξηρά υλικά, προσθέτουμε τα υγρά και χτυπάμε καλά με το μίξερ για 2 λεπτά.
Προσθέστε το ζεστό νερό. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 ° C για 6 λεπτά και ψήνουμε το μείγμα, μειώνοντας στους 175 ° C. Ψήνουμε για 30 λεπτά. Όταν το βγάλουμε το βάζουμε σε σχάρα μέχρι να κρυώσει. Κόβουμε σε κομμάτια.

Καλή Απόλαυση