Συστατικά:

100 g αλεύρι,
1 αυγό,
3 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα,
500 g μοτσαρέλα,
1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη,
4 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά,
5 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο.

Προετοιμασία:

Σε ένα βαθύ μπολ, ανακατέψτε το ψιλοκομμένο τυρί παρμεζάνα, τη μοτσαρέλα και το αυγό.
Προσθέτουμε το αλεύρι και τη ρίγανη και ζυμώνουμε μια παχιά ζύμη.
Με βρεγμένα χέρια, σχηματίστε μικρές μπάλες που κυλούμε μέσα στην φρυγανιά.
Ζεσταίνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα με χοντρό τοίχωμα ή σε ένα τηγάνι.
Τηγανίζουμε τις μπάλες με κίτρινο τυρί μέχρι να ροδίσουν.

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά νόστιμα – απαλά στο εσωτερικό, με τραγανή κρούστα.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΛευκή μαρμελάδα μουριάς!
Επόμενο άρθροΑυτό το γλυκό έχει τρελάνει όλο το κόσμο με τις κρέμες του