Γλυκό ψυγείου με παντεσπάνι

Διαφήμιση

Η συνταγή είναι από το FOUDOYKI

Υλικά

200 ml κρύα κρέμα γάλακτος
13 cake bars
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι πλήρες
50 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση Συνταγής

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε με σύρμα το πλήρες στραγγιστό γιαούρτι μέχρι να γίνει λείο σαν κρέμα.
Προσθέτουμε την κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενσωματωθεί στο γιαούρτι.
Αρωματίζουμε με εκχύλισμα βανίλιας.
Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάμε με το μίξερ χειρός την κρύα κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη σαντιγί.
Ενσωματώνουμε λίγο-λίγο την σαντιγί στην κρέμα γιαουρτιού και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα. Η κρέμα γιαουρτιού είναι έτοιμη.
Για την σύνθεση του γλυκού, κόβουμε στην μέση 6 cake bars με γέμιση κρέμα κακάο και τα στρώνουμε με την κρέμα προς τα πάνω, στην βάση του σκεύους μας (20×30 εκατοστά).
Απλώνουμε από πάνω τους ομοιόμορφα τη μισή κρέμα γιαουρτιού.
Στρώνουμε την δεύτερη στρώση με άλλα 6 κομμένα cake bars και συνεχίζουμε με την υπόλοιπη κρέμα.
Τελειώνουμε το γλυκό ψυγείου θρυμματίζοντας στην επιφάνεια του γλυκού ένα ολόκληρο cake bar.
Τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.
Απολαμβάνουμε κόβοντας σε κομμάτια αυτό το ανάλαφρο και πανεύκολο γλυκό ψυγείου που θα σας βγάλει από πολύ κόπο και θα σας ανταμείψει με την νοστιμιά του!

Καλη Επιτυχία

Η συνταγή είναι από το FOUDOYKI δείτε εδώ το βίντεο

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση