Κεκάκια με ζύμη μοτσαρέλα

200 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη / σκληρή, ώριμη /
120 γρ τυρί κρέμα
100 γρ αλεύρι αμυγδάλου
2 μεγάλα αυγά
10 γρ μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

Βάλτε τη μοτσαρέλα και το τυρί για 2 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων για να λιώσουν. Μπορούν να λιώσουν σε μπεν μαρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα. Προσθέτουμε το αλεύρι αμυγδάλου και το μπέικιν πάουντερ. Τέλος, ζυμώστε με τα χέρια σας. Η ζύμη γίνεται μαλακή και κολλώδης. Με ελαφρώς βρεγμένα χέρια, κόψτε το και βάλτε το σε καλούπια. Bήνουμε στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Χρησιμοποιώ καλούπια σιλικόνης. Δεν αλείφω με τίποτα.

Καλή Απόλαυση