Υλικά

12 κομμάτια πιπεριές κέρατο γλυκιά
500 γρ κιμά
1 βάζο σπιτικές ντομάτες σε κονσέρβα (450 γρ.),
1 ξερο κρεμμύδι (τριμμένο),
αλάτι, ζάχαρη, κόκκινo πιπερι,
ψιλοκομμένο σκόρδο
1 φλιτζάνι τσαγιού νερό για τη σάλτσα.
Αλάτι, πιπέρι, κύμινο,
1 αυγό,
1 φέτα μπαγιάτικο ψωμί για τον κιμά.

Εκτέλεση

Τηγανίζουμε τις πιπεριές.


Σφραγίζουμε μόνο τα κεφτεδάκια σε λίγο λάδι.


Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις ντομάτες, τα μπαχαρικά και το νερό.


Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά Προσθέτουμε τις πιπεριές και τα κεφτεδάκια και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά.


Σερβίρουμε με μαϊντανό.
Η σάλτσα μπορεί να είναι μόνο με 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας ή ψιλοκομμένη ντομάτα.
Είχα μια κονσέρβα με ολόκληρες ντομάτες και τις πολτοποιούσα λίγο.

Κεφτεδάκια με Πιπεριές σε σάλτσα ντομάτας
Κεφτεδάκια με Πιπεριές σε σάλτσα ντομάτας

Καλή σας μέρα!😊

Бистра Борисова

Προηγούμενο άρθροΚιμαδόπιτα με έτοιμο φύλλο
Επόμενο άρθροΡεβάνι Πολίτικο με ινδοκάρυδο και παγωτο του κουταλιού με κεράσι🌸