Υλικά

1 κιλό κιμάς μαγειρεμένος
2 φύλλα σφολιάτας
300-400γρ Τυρί φέτα τριμμένη
Ροδέλες ντομάτας
2 αυγά
3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
Φιδές (για το κάτω φύλλο)

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Απλώνουμε το πρώτο φύλλο σφολιάτας σε ένα ταψί διαμέτρου 30 εκατοστών, στρωμένο με λαδόκολλα.
Θρυμματίζουμε φιδέ πάνω στο πρώτο φύλλο για να απορροφήσει τα υγρά του κιμά.
Απλώνουμε ομοιόμορφα τον μαγειρεμένο κιμά πάνω από το φύλλο.
Πασπαλίζουμε με την τριμμένη φέτα και απλώνουμε τις ροδέλες ντομάτας.
Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και κλείνουμε καλά τις άκρες.
Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι και περιχύνουμε την πίτα.
Ψήνουμε για περίπου 45-60 λεπτά, ή μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα και να ψηθεί καλά η γέμιση.
Αφήνουμε την πίτα να κρυώσει ελαφρά πριν την κόψουμε και τη σερβίρουμε.

Η Συνταγή είναι της κας Παλμιρα Αριστου