ΥΛΙΚΑ
4 μέρη τριμμένη κοπανιστή Μυκόνου (ή φέτα εάν δεν βρείτε) 2 μέρη ελαιόλαδο 1 μέρος πελτές τομάτας Σκόρδο λιωμένο Μπούκοβο Ψιλοκομένο φρέσκο κρεμμυδάκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Οι αναλογίες μπορούν να ποικίλλουν, ανάλογα με το πόσο βαριά και πικάντικη τη θέλετε, όπως επίσης παίζει ρόλο πόσο σκληρή ή μαλακή είναι (δηλαδή πόσο ελαιόλαδο «τραβάει») η φέτα, αν είναι πικάντικη, και φυσικά το ελαιόλαδο. Ιδανικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σκληρή και ελαφρώς πικάντικη φέτα στις παραπάνω αναλογίες −με ένα παρθένο μαλακό ελαιόλαδο−, αναμειγνύοντας καλά όλα τα υλικά. Η συνταγή μαγειρεύτηκε στο τσιπουράδικο «Με ζεν».
Απολαύστε!