ΥΛΙΚΑ

4 μέρη τριμμένη κοπανιστή Μυκόνου (ή φέτα εάν δεν βρείτε)                                        2 μέρη ελαιόλαδο                                                                                    1 μέρος πελτές τομάτας                                                                              Σκόρδο λιωμένο                                                                                      Μπούκοβο                                                                                        Ψιλοκομένο φρέσκο κρεμμυδάκι                                                                                                     

ΕΚΤΕΛΕΣΗ                                                 

Οι αναλογίες μπορούν να ποικίλλουν, ανάλογα με το πόσο βαριά και πικάντικη τη θέλετε, όπως επίσης παίζει ρόλο πόσο σκληρή ή μαλακή είναι (δηλαδή πόσο ελαιόλαδο «τραβάει») η φέτα, αν είναι πικάντικη, και φυσικά το ελαιόλαδο. Ιδανικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σκληρή και ελαφρώς πικάντικη φέτα στις παραπάνω αναλογίες −με ένα παρθένο μαλακό ελαιόλαδο−, αναμειγνύοντας καλά όλα τα υλικά.   Η συνταγή μαγειρεύτηκε στο τσιπουράδικο «Με ζεν».

Απολαύστε!

 

Προηγούμενο άρθροΠατάτες τηγανιτές με Κοπανιστή Μυκόνου
Επόμενο άρθροΝόστιμη τάρτα σοκολάτας, δροσερή, με σαντιγί για γαρνίρισμα και τρούφα.