Κοτοσαλάτα με μοτσαρέλα
Υλικά
1 φιλέτο κοτόπουλου, 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα, αλάτι, λάδι για το τηγάνισμα
1 αγγούρι
1 ντομάτα
1 μπάλα μοτσαρέλα
2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουτ.γλ ζάχαρη (κοφτή)
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
3 σκελίδες σκόρδο
μαρούλι
Εκτέλεση
Φιλέτο αλατισμένο, αλειμμένο με μαγιονέζα. Αφήνουμε 2-3 ώρες και τηγανίζουμε ή ψήνουμε στο φούρνο σε θερμοκρασία 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Κόβουμε το φιλέτο, το αγγούρι, την ντομάτα και τη μοτσαρέλα σε φέτες.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα:
Προσθέτουμε στο λάδι αλάτι, ζάχαρη, χυμό λεμονιού και τριμμένο σκόρδο.
Βάλτε τα φύλλα μαρουλιού σε ένα πιάτο, απλώστε μια μία φέτες κοτόπουλου, ντομάτα, μοτσαρέλα και αγγούρι.
Περιχύστε με σάλτσα και πασπαλίστε με μυρωδικά.
Υπέροχη
ΠΗΓΗ: Надія Тимків