Κοτόπουλο με λαχανικά

Και έτσι για 2 μερίδες:

Υλικά

2 μπούτια κοτόπουλου χωρίς πέτσα προμαρινάρονται σε ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, πιπέρι και αλάτι 
400 γρ πουρέ ντομάτας σε κονσέρβα
5 ψητές κόκκινες πιπεριές
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 μικρά καρότα σε κύβους
6-7 μεγάλες σκελίδες σκόρδου κομμένες κατά μήκος
Μπαχαρικά: αλάτι, πιπέρι, μισό κουταλάκι κουρκουμά, κόλιανδρος, αποξηραμένος βασιλικός και εστραγκόν
250 ml ζεστό νερό.

Εκτέλεση

Σε ένα γουόκ, τηγάνισα το κρέας μέχρι να ροδίσει, μαγείρεψα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα καρότα και πρόσθεσα τον πελτέ ντομάτας στον οποίο είχα βάλει όλα τα μπαχαρικά.
Ανακάτεψα καλά και το άφησα να σιγοβράσει για 5 λεπτά για να περάσουν τα μπαχαρικά στο κρέας.
Πρόσθεσα το νερό και μαγείρεψα το πιάτο μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Πρόσθεσα τις ψιλοκομμένες πιπεριές, ανακατεμένες προσεκτικά και γαρνιρισμένες με φρέσκο ​​μαϊντανό.

Καλή όρεξη!