Υλικά :
1 κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής κομμένο σε 8 κομμάτια
3 πατάτες μεγάλες
2 πιπεριές πράσινες
2 πιπεριές κόκκινες
Αλάτι
Πιπέρι
1 πρέζα κύμινο
1 πρέζα πάπρικα
1 πρέζα τσίλι
Χυμός από 2 λεμόνια
3 κ.σ. μουστάρδα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Οδηγίες :
Πλένουμε το κοτόπουλο το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε πήλινο ταψάκι.
Προσθέτουμε τις πατάτες αφού τις ξεφλουδίσουμε και τις κόψουμε στη μέση.
Χτυπάμε στο μπλέντερ τις πιπεριές, το κύμινο, την πάπρικα, το τσίλι, το χυμό των λεμονιών, την μουστάρδα και το ελαιόλαδο.
Περιχύνουμε το κοτόπουλο και τις πατάτες με τη σάλτσα.
Προσθέτουμε ½ ποτήρι νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200oC.