Κουλουράκια Γεμιστά με καρύδι

Υλικα:

Αλεύρι – 400 g,
Βούτυρο – 200 g
Ζάχαρη – 80 – 100 g
Αυγά – 3 κρόκοι
Τυρί cottage – 100 g
Μαγειρική σόδα – 1 κουταλάκι του γλυκού
Αλάτι, βανιλίνη

Γέμιση:
Καρύδια – 250 g
Βρασμένο ζαχαρουχο γάλα – 1/3 κουτιου

Εκτέλεση

Παρασκευάζεται πολύ απλά, αποδεικνύεται εξαιρετικά νόστιμο, τρίβουμε το βούτυρο με αλεύρι σε μικρά ψίχουλα, προσθέτουμε ζάχαρη, μαγειρική σόδα, 3 κρόκους αυγών

 

ζυμώνουμε και τελος ρίχνουμε και το τυρι

και ζυμώνουμε τη ζύμη σε μία μπαλα, εάν είναι απαραίτητο, προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας κρύο νερό.

Τυλίξτε τη ζύμη σε μεμβράνη και τοποθετείστε στο ψυγείο για 30 λεπτά ή μπορείτε στον καταψύκτη για 10 λεπτά, κατά τη διάρκεια του οποίου θα προετοιμάσουμε τη γέμιση.
Αλέθουμε καρύδια σε μπλέντερ και ανακατέψτε με ζαχαρούχο γάλα και η γέμιση είναι έτοιμη.

Βγάζουμε τη ζύμη, τη ανοίγμουμε σε ένα λεπτό στρώμα πάχους 5 mm και κόβουμε σε κύκλους με ένα κουπ πατ.

Βάζουμε τη γέμιση στο κέντρο κάθε κύκλου και φτιάχνουμε τα μπισκότα διπλώνοντας στην μέση να κλεισουμε τα καρύδια στο εσωτερικό.


Στη συνέχεια, τοποθετούμε σε ένα προ-λαδωμένο ταψί με φυτικό λάδι και το στέλνουμε στο φούρνο σε θερμοκρασία 180 βαθμών για 10-15 λεπτά, μέχρι να γίνει.

καλή όρεξη

Καλή Απόλαυση