Συστατικά

½ κούπα μαργαρίνη (Βιταμ)
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
1/4 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 αυγό χτυπημένο
1 ½ φλιτζάνι αλεύρι
1/2 αλάτι
½ κουταλάκι σόδα μαγειρικής
1 ½ φλιτζάνια τσιπς σοκολάτας
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια προαιρετικά

Οδηγίες
Συνδυάστε και αναμίξετε το αλεύρι, το αλάτι και τη σκόνη ψησίματος σε ένα μπολ.
Τοποθετήστε το αυγό σε ένα μικρό μπολ και χτυπήστε προσεκτικά με ένα πιρούνι.
Χτυπήστε την μαργαρίνη για ένα ή δύο λεπτά με ένα χειροκίνητο μίξερ.
Προσθέστε βανίλια στην μαργαρίνη και ανακατέψτε καλά.
Προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη και ανακατεύουμε για ακόμα ένα λεπτό ή δύο μέχρι να συνδυαστούν καλά
Στη συνέχεια, προσθέστε το μίγμα των αυγών και ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε σιγά σιγά στο μείγμα κτυπήστε καλά μετά από κάθε προσθήκη.
Αφού προστεθεί όλο το αλεύρι χτυπήστε για ένα λεπτό.
Προσθέστε τα καρύδια και τα τσιπ σοκολάτας και ανακατέψτε καλά.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 185 βαθμούς
Πλάστε τη ζύμη σε μπάλες και τοποθετήστε το σε ένα λαδωμένο φύλλο μπισκότων.
Ψήστε για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Αφήστε να κρυωσουν και σερβίρετε.

Προηγούμενο άρθροΒασιλόπιτα “Βασιλική”
Επόμενο άρθροΣνίτσελ Κοτόπουλο