Κουνουπίδι Τηγανητό σε ζύμη

Συστατικά:

250 g αλεύρι μαλακό
250 ml νερού
150 γραμμάρια κουνουπιδιού
100 γρ Παρμεζάνα (τριμμένη στο ψιλό)
3 g μαγια
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Τα κουνουπίδια πρέπει να βράσουν.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι κάνουμε μία λακκούβα στην μέση και ρίχνουμε το νερό
(Σε θερμοκρασία δωματίου ή ζεστό.) πιπέρι, αλάτι, τριμμένη παρμεζάνα, και το κουνουπίδι
Ζυμώνουμε καλα το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να φουσκώσει μέχρι η ζύμη να διπλασιαστεί.
Παίρνουμε κουταλιές (σαν λουκουμάδε) και τηγανίζουμε σε σπορέλαιο στους 170 ° C.


Το τηγάνισμα πρέπει να είναι αργό για να μην καεί και να παραμείνει ζουμερό μέσα.
Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι.
Σερβίρετε ζεστό.

Subscribe to recipe’s youtube channel here

Προηγούμενο άρθροΠως θα φτιάξεις την καλύτερη Ιταλική σπιτική πίτσα
Επόμενο άρθροΥπέροχη θολωτή Χριστουγενιάτικη σοκολατένια τούρτα…