Κρέας Μοσχάρι με Πατάτες και Λαχανικά
Υλικά
900 γρ. μοσχάρι, σε κομμάτια
3 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
4 κύβους βοδινού, θρυμματισμένοι
4 φλ. νερό
1 κ.γ. δενδρολίβανο, αποξηραμένο
1 κ.γ. μαϊντανό, αποξηραμένο
½ κ.γ. πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο
3 μεγάλες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
4 καρότα, τεμαχισμένα
4 κοτσάνια σέλερι, τεμαχισμένα
1 μεγάλο κρεμμύδι, τεμαχισμένο
2 κ.γ. κορν φλαόυρ
2 κ.γ. κρύο νερό
Διαδικασία
Χρησιμοποιούμε μία κατσαρόλα για να ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια-υψηλή φωτιά και τσιγαρίζουμε το μοσχάρι, μέχρι να ροδίσει σε όλες τις πλευρές.
Ρίχνουμε τους κύβους και τους διαλύουμε στο νερό και αδειάζουμε το ζωμό στην κατσαρόλα..
Από πάνω ρίχνουμε το δενδρολίβανο, το μαϊντανό και το πιπέρι.
Αφήνουμε μέχρι την πρώτη βράση και στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 1 ώρα.
Προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα, το σέλερι, το κρεμμύδι και ανακατεύουμε.
Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε 2 κ.γ. κρύο νερό, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για ακόμη 1 ώρα.
Καλή Ορεξη