Υλικά:

1 μεσαίο λάχανο
700 γρ. χοιρινή σπάλα, κομμένη σε κομμάτια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
2 τριμμένες ντομάτες
Πάπρικα
Μπούκοβο
1 καυτερή πιπεριά (προαιρετικά)
Νερό

Εκτέλεση:

Το λάχανο,το κόβω σε χοντρά κομμάτια,το αλατίζω και το πατάω λίγο με τα χέρια μου.
Το ζεματάω σε μια κατσαρόλα με ένα ποτήρι νερό να μαραθεί λίγο.
Σ’ένα βαθύ τηγάνι τσιγάρισα σε ελαιόλαδο καλά το κρέας που έκοψα σε κομμάτια.
Σοτάρω απ’όλες τις πλευρές καλά, αλατοπιπερώνω και πρόσθεσα πελτέ και τις τριμμένες ντομάτες, Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα,μπούκοβο
και καυτερή πιπεριά ολόκληρη προεραιτικά(όμως του πάει πολύ)…

Σκέπασα με νερό και σιγοέβρασα να μαλακώσει το κρέας.Το έριξα στην κατσαρόλα με το λάχανο, λίγο ελαιόλαδο και νεράκι εάν χρειάζεται
και άφησα να βράσουν όλα μαζί περίπου μισή ώρα.

Καλο Υγεια να έχουμε όλοι μας!!!

Η Συνταγή είναι της αγαπημένης Ελινα Σκλαβου