Λουκανικόπιτα με τυρί

✨Υλικά:✨

1 πακ σφολιάτα (χωρίς μαγιά)
200-25 γρ Τυρί Edam
200 γρ λουκάνικα, μπορείτε και ζαμπόν
Αλεύρι για ρολό
Αυγό
Γιαούρτι ή κεφιρ
Βούτυρο για αλλειμα

✨Μαγειρική:✨

Κόβουμε λουκάνικα και τρίψτε το τυρί
Ανοίγουμε τη ζύμη ρίχνουμε τυρί και λουκάνικα, απλώνοντας ομοιόμορφα πάνω από την ζύμη τυλίξτε και στερεώστε τα άκρα

Στρώνουμε τη φόρμα με χαρτί ή αλουμινόχαρτο και αλείφουμε με βούτυρο
απλώστε τα ρολά στη φόρμα.


Χτυπήστε το γιαυρτι μ το αυγό ξεχωριστά. Αλείφουμε την πίτα γενναιόδωρα


Βάλτε στο φούρνο σε θερμοκρασία 180-200γρ. Ψήνουμε μέχρι να γίνουν τραγανά τα φύλλα και να πάρει ωραίο χρωμα!!

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!)

Προηγούμενο άρθροΚέικ με κρέμα γάλακτος
Επόμενο άρθροΠανεύκολες πιτούλες