Συστατικά
230γρ μακαρόνια No 6, σπασμένα σta δύο
1 μεγάλο αυγό
1/2 φλιτζάνι γάλα χωρίς λιπαρά 

230 gr άπαχο μοσχαρίσιο κιμά(90% άπαχο)
230 γρ λουκάνικα χωριάτικα
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
400gr  σάλτσα για μακαρόνια
200 gr σάλτσα ντομάτας 
1/2 φλιτζάνι τρυμένο τυρί μοτσαρέλα

Εκτέλεση
Μαγειρέψτε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και στραγγίξτε τα. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε το αυγό και το γάλα. Προσθέστε τα μακαρόνια και ανακατέψτε καλά. Βάλτε τα σε ένα ταψάκι ψησίματος 20χ30 εκ ραντίστε με ηλιέλαιο.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μαγειρέψτε το κιμά, το λουκάνικο, το κρεμμύδι και την πράσινη πιπεριά σε μέτρια φωτιά μέχρι το κρέας να ροδίσει. Ρίχνουμε και ανακατεύουμε την σάλτσα για μακαρόνια και σάλτσα ντομάτας. Μετά ρίξτε το μείγμα του κιμά με ένα κουτάλι πάνω από τα μακαρόνια.
Ψήνουμε,  σε 180 °C για 20 λεπτά. Πασπαλίστε με το τυρί. Ψήστε 10 λεπτά ακόμη ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Αφήστε  για 10 λεπτά πριν το κόψετε.

Προηγούμενο άρθροΓλυκό Φράουλα
Επόμενο άρθροΕνα Φανταστικό Σνακ για την δουλειά….