Μανιτάρια με μπρόκολο και κρέμα γάλακτος!
Τα λατρεύω τόσο προετοιμασμένα!
Προϊόντα:
500 γραμμάρια μανιτάρια μανιτάρια
Μπρόκολο / κορυφές 450 γρ.
200 ml. κρέμα γάλακτος
βούτυρο
αλάτι
μπλε τυρί – προαιρετικά
λίγη μουστάρδα Ντιζόν – προαιρετικά
Παρασκευή:
Τα μανιτάρια κόβονται και βράζονται με λίγο λάδι για να μαλακώσουν. Μαγειρέψτε το μπρόκολο για λίγο, περίπου
6-8 λεπτά. Στη συνέχεια, ρίξτε τα πάντα σε ένα ταψακι. Είναι καλό να χρησιμοποιείτε κεραμικό ή πυρέξ.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το τυρί και τη μουστάρδα. Ανακατέψτε. Βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά. Ανακατεύετε περιστασιακά.
Σερβίρονται ζεστά.