Υλικά

για το πιλαφι:
2 κουπες ρύζι μπονετ
4 κουπες νερό ζεστό
Λίγο κουρκουμά
Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο

για τα μανιτάρια:
1 συσκευασία Αγκαριγκους
1/2 συσκευασία πλευρώτους
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουτ σουπας μουστάρδα σκόνη
1/2 κουτ σουπας μουστάρδα Dijon
1/2 ποτηρι λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Θυμάρι

Εκτέλεση

Σε αντικολλητικό σκευος βάζω ελαιόλαδο και σοταρω λίγα λίγα τα μανιτάρια να παρουν χρώμα, προσθέτω τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το σκόρδο
Μόλις σοταριστουν προσθέτω τις μουστάρδες και σβήνω με το κρασί
Προσθέτω το αλάτι, πιπερι
Μόλις εξατμιστει το αλκοόλ προσθετω μισό ποτηρι νερό τα αφήνω να βρασει μόλις μείνει με το λαδάκι βάζω το θυμάρι και έτοιμο

H συνταγή είναι της κας Olga Sv