Η Συνταγή είναι της κ. Marina Hatzidaki

Υλικα

3 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες
2-3 πατάτες μέτριες
Σάλτσα ντομάτας ψημένη με κρεμμύδι και σκόρδο…
Μοτσαρέλα ρεγκάτο και γκούντα
Αλάτι πιπέρι και βασιλικό

Εκτελεση

Κόβουμε σε χοντρές ροδέλες τις μελιτζάνες και τις πατάτε. Τις αλατοπιπερώνουμε, τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στη λαδόκολλα για μισή ώρα.

Πάνω σε κάθε μελιτζάνα και πατάτα στρώνουμε μία κουταλιά της σούπας σάλτσα ντομάτας, και πασπαλίζουμε με τα τυριά.

Ξαναβάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 10 με 15 λεπτά μέχρι να λιώσει και να ροδοκοκκινίσει το τυρί, στους 200 με 220 βαθμούς ανάλογα το φούρνο.

Η Συνταγή είναι της κ. Marina Hatzidaki

Via Χρυσές Συνταγές

Προηγούμενο άρθροΗ Πίτα της Νηστείας !!!
Επόμενο άρθρο⚜️ Μοσχαράκι κοκκινιστό ‘αλά χασάπα’ … Ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό