Μοσχαράκι με μελιτζάνες…είναι λουκούμι
Υλικά
Εκτέλεση
Σε μία χύτρα σωτάρουμε το κρεμμύδι και το κρέας βαζουμε μία ντομάτα ενα ποτήρι του κρασιού νερό αλατίζουμε και το αφήνουμε να βράσει οχι να λιώσει. Στη συνέχεια περνάμε τίς μελιτζάνες από το τηγάνι λίγο να μαλακώσουν και τίς βαζουμε σέ ένα μπολ. Στο ίδιο λάδι σωτάρουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και τίς ντομάτες για 5 λεπτά. Όταν το κρέας είναι έτοιμο βαζουμε τίς μελιτζάνες από πάνω και πάνω από τίς μελιτζάνες τη σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει. Κουνάμε την κατσαρόλα να πάνε όλα τα υλικά παντού προσθέτουμε το αλάτι και το νερό ίσα ίσα νά σκεπαστούν όλα τα υλικά και το βάζουμε να βράσει. Δέν ανακατεύουμε αυτό το φαγητό για να μην λιώσουν οι μελιτζάνες , μόνο κουνάμε την κατσαρόλα γύρω γύρω. Το κάνουμε συχνά γιατί η μελιτζάνα πιάνει εύκολα. 10 λεπτά πριν σβήσουμε το φαγητό προσθέτουμε πιπέρι πάπρικα και μαϊντανό για να κρατήσουμε τα αρώματα τους. Αν χρειαστεί νερό προσθέτουμε.