Μπακαλιάρος με σάλτσα ντομάτας και θυμάρι

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια παραδοσιακή συνταγή από την ελληνική κουζίνα και νηστίσιμη
μαγειρέψτε και μετά μοιραστείτε το !!!

Συστατικά:

4 φιλέτα μπακαλιάρου
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
400 γρ. Κονσερβοποιημένες ντομάτες, κομμένες σε φέτες
1 κουτ.γλ καστανή ζάχαρη
μερικά κλαδάκια θυμάρι, μόνο τα φύλλα
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας
Αλάτι

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τα κρεμμύδια.
Σοτάρουμε για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη, το θυμάρι, το αλάτι και τη σάλτσα
σόγιας, ανακατεύουμε και βράζουμε.
Μαγειρέψτε για 5 – 7 λεπτά και προσθέστε το ψάρι στη σάλτσα.
Καλύψτε και αφήστε για 8-10 λεπτά έως ότου το κρέας ψαριού αρχίσει να σπάει εύκολα.
Σερβίρετε με τηγανητές ή βραστές πατάτες.
καλή όρεξη!