Υλικά:
3 πακέτα cookies (μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε είδος cookies προτιμάς)
2 κρέμες ζαχαροπλαστικής σοκολάτα
Γάλα (σύμφωνα με τις οδηγίες των κρεμών)
1 φάκελος σαντιγί (π.χ. Garni)
Γάλα για τη σαντιγί (σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου)
Κερασάκια και τρούφα για γαρνιτούρα
Εκτέλεση:
Ακολούθησε τις οδηγίες που αναγράφονται στις συσκευασίες των κρεμών ζαχαροπλαστικής και της σαντιγί για να τις παρασκευάσεις.
Βεβαιώσου ότι η σαντιγί χτυπηθεί καλά μέχρι να γίνει αφράτη.
Συναρμολόγηση:
Πρώτη στρώση: Στόλισε τον πάτο του ταπεράκι σου (ή του ταψιού) με μια στρώση cookies.
Δεύτερη στρώση: Άπλωσε μια στρώση από την κρέμα σοκολάτα πάνω από τα cookies.
Επανάλαβε: Επανέλαβε τα προηγούμενα βήματα για μια δεύτερη στρώση cookies και μια δεύτερη στρώση κρέμας σοκολάτας.
Τρίτη στρώση: Τέλος, σκέπασε ολόκληρη την επιφάνεια με την αφράτη σαντιγί.
Κάλυψε το ταπεράκι με μεμβράνη και τοποθέτησε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες, ώστε να παγώσει καλά και να ενωθούν οι γεύσεις.
Πριν σερβίρεις, γαρνίρεις με κερασάκια και τρούφα για μια πιο όμορφη εμφάνιση.
H συνταγή είναι της κας τσιουκανη ελενη Σάκης