Μπισκότα γεμιστά
Υλικά
4 αυγά
120 γραμμάρια κρυσταλλικής ζάχαρης τα χτυπάμε με το μίξερ για 10 λεπτά και τα προσθέτουμε
180 ml λάδι
300 γρ αλεύρι
10 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες
Γέμιση
Μαρμελάδα της επιλογής σας
Διακόσμηση
1 κουβερτούρα γάλακτος με 1 κουτ σούπας λάδι για την διακόσμηση
100 γρ τριμμένο καρύδι
Εκτέλεση
Χτυπάμε με το μίξερ για 10 λεπτά τα αυγά με την ζάχαρη και μετα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Ζυμώνουμε τη ζύμη, σχηματίζουμε μπαλάκια και τα απλώνουμε και τα πιεζουμε λιγο με το χέρι σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 35-40 λεπτά.
Όταν βγαίνουν και είναι έτοιμα, κολλάμε ανά δύο με μαρμελάδα.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε Μπεν μαρι στα μικροκύματα.
Ρίχνουμε μέσα μια κουτάλια της σούπας λάδι για να γίνει αραιή και να μπορούμε να την δουλέψουμε καλύτερα.
Βαζουμε σε μια σακουλα και κανουμε γραμμες και απο πάνω πασπαλίζουμε με καρύδι
Κάλη Απόλαυση