Υλικά
3 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
200ml νερό
150 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
30 γρ λάδι
1κ γλ μέλι
1κγλ αλάτι
Εκτέλεση
Αφήνουμε τα κομμένα κρεμμύδια μια ώρα σε κρύο νερό.
Σε μπολ βάζω το αλεύρι, το νερό, το αλάτι, το
μέλι και τα ανακατεύω πολύ καλά να γίνει ένας χυλός. Προσθέτω και τα κρεμμύδια που έχω στίψει και τα ανακατεύω πολύ καλά όλα μαζί.
Σε ταψί 32 επί 25 βάζω σε λαδωμένη λαδόκολλα τον χυλό (βάζω και τριμμένη φέτα αν θέλω) και ραντιζω καλά με λάδι.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 225 για μια ώρα περίπου μέχρι να ψηθεί πολύ, πολύ καλά!!
Η Συνταγή ειναι της κας Eleni Kalisperati