Θα σας πούμε πώς μπορείτε να μαγειρέψετε νόστιμο συκώτι σε λιγότερο από 10 λεπτά.😋

✅Υλικά:

Φυτικό λάδι – 150 ml
Κρεμμύδι – 500 g;
Αλάτι – 1 κουταλάκι του γλυκού
συκώτι – 1 κιλό;
Κύμινο – 1 κουταλάκι του γλυκού
Πάπρικα – 1 κουταλάκι του γλυκού
κόλιανδρος – 1/2 κουτ.γλ

✅Εκτέλεση:

Ρίχνουμε φυτικό λάδι σε ένα τηγάνι και το ζεσταίνουμε.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε μισές ροδέλες και τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι μέχρι να μαλακώσει.
Αφαιρέστε τη μεμβράνη και τις φλέβες από το συκώτι και κόψτε σε μικρά κομμάτια.
Τοποθετούμε το συκώτι στο τηγάνι με τα μαλακά κρεμμύδια.
Πασπαλίζουμε το συκώτι με κύμινο, πάπρικα και κόλιανδρο, ανακατεύουμε και τηγανίζουμε.
Μην ξεχάσετε να αλατίσετε το συκώτι και τα κρεμμύδια.
Σκεπάζουμε το τηγάνι με ένα καπάκι και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά.
Το αποτέλεσμα είναι ζουμερό συκώτι με κρεμμύδια.
Μπορείτε επίσης να ψιλοκόψετε ένα επιπλέον κρεμμύδι και να ανακατέψετε με άνηθο για γαρνιτούρα για το συκώτι.

Για τους λάτρεις της πικάντικης κρούστας, προτείνουμε πριν τηγανίσετε να μαρινάρετε το ψιλοκομμένο συκώτι για 1 ώρα σε μείγμα 1 αυγού και 1 κ.γ. κουτάλια κορν φλαουρ Στη συνέχεια βγάζουμε τα κομμάτια συκωτιού και τα τηγανίζουμε σε λάδι

Καλή όρεξη!❤️

H συνταγή είναι της κας Oksana Perepelkina

Προηγούμενο άρθροΗ Τυρόπιτα του 5’….Το κολατσιό του μαθητή!!!
Επόμενο άρθροΑφράτο Τυρόψωμο