Συστατικά:

Σφολιάτα – 500 γρ.
Κρεμμύδι μεγαλο – 1 τεμ.
Φιλέτο κοτόπουλου – 400 γρ.
Μανιτάρια – 200 γρ.
Κρέμα γαλακτος – 50 ml
Αλάτι, πιπέρι, μπαχαρικά για κοτόπουλο
Τυρί κιτρινο – 50-100 γρ.
Αυγό – 1 τεμ.
Σουσάμι

Προετοιμασία:

1. Τηγανίζουμε το κρεμμύδι με τα μανιτάρια, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Τηγανίζουμε το φιλέτο κοτόπουλου, προσθέτουμε μπαχαρικά. Συνδυάστε το κοτόπουλο με τα μανιτάρια και την κρέμα γάλακτος.
2. Τοποθετήστε το ενα φυλλο ζύμης σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα (ανοίξτε πρώτα λίγο τη ζύμη). Απλώστε τη γέμιση μεχρι γύρω από τις άκρες.
Πασπαλίζουμε με τυρί τριμμενο και σκεπάζουμε με μια δεύτερη στρώση ζύμης, πιέζοντας τις άκρες σφιχτά μεταξύ τους.

3. Αλείψτε την πίτα με αυγό και πασπαλίστε με σουσάμι. Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για 40-50 λεπτά.

Καλή όρεξη!