Νόστιμο γλυκό φράουλας

– Συστατικά:

1 λίτρο γάλα
2 κουτιά ζαχαρουχο γάλα
1 κουτί κρέμα γαλακτος
5 κουταλιές κορν φλαουρ
2 κουτιά φράουλα
2 ζελέ με γεύση φράουλα

Για το παντεσπάνι
5 αυγά
125 γρ. ζάχαρη
155 γρ. αλεύρι γ. ο. χ
1/2 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια

Εκτέλεση

Για το παντεσπάνι : χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη σε δυνατή ταχύτητα για αρκετή ώρα μέχρι να αφρατεψει.
Σε ένα μπολάκι βάζουμε το αλεύρι το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια, και όταν τα αυγά με τη ζάχαρη είναι έτοιμη τα ρίχνουμε σιγά σιγά περνοντας τα από ένα κόσκινο και ανακατεύοντας με απαλές κινησεις με μια μαριζ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° στον αέρα για 20′.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βράζουμε το γάλα, το ζαχαρούχο γάλα και κορν φλαουρ και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Όταν η κρέμα είναι έτοιμη, την αφήνουμε να κρυώσει για λίγα λεπτά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Ρίξτε την κρέμα πάνω απο το παντεσπανι, κόψτε τις φράουλες στη μέση και συγκεντρώστε πάνω από την κρέμα.
Προετοιμάστε τη ζελατίνη με νερό, 150 ml βραστό νερό και 150 ml κρύου νερού.
Ρίξτε τη ζελατίνη πάνω από τις φράουλες και βάλτε αρι ψυγείο μέχρι να δέσει η ζελατίνη.

Καλή Ορεξη