Νόστιμο κρέας με πατάτες σε τηγάνι

Advertisement

Μια πολύ απλή και νόστιμη συνταγή.
Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να μαγειρέψετε αυτό το πιάτο, είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσει!
Για να μαγειρέψετε κρέας με πατάτες σε ένα τηγάνι – μια παραλλαγή του Κλασικού κρέας με πατάτες στο φούρνο θα χρειαστείτε:

Υλικά

Κρέας – 700 γραμμάρια (μαγείρεψα από λαιμό χοιρινού κρέατος)
Πατάτες – 1 κιλό
Κρεμμέυδι λευκό – 4 τεμ. (400 γρ.)
Σκόρδο – 1-2 σκελίδες
Αλάτι για γεύση
Μαύρο πιπέρι – για γεύση
Αλεσμένος κόλιανδρος – 1 κουταλάκι του γλυκού
Μαϊντανός – ένα μικρό μάτσο
Βούτυρο – 20 γραμμάρια

Εκτέλεση

1. Κόψτε το κρέας σε μερίδες. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν. Αφαιρέστε από το τηγάνι
2. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Τηγανίζουμε το κρεμμύδι σε αυτό το τηγάνι για 1-2 λεπτά μέχρι να γίνει διάφανο. Μεταφέρετε το κρεμμύδι στο κρέας.
3. Κόψτε τις πατάτες σε 4-6 κομμάτια, ανάλογα με το μέγεθος. Τηγανίζουμε σε βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν. Μεταφέρετε τις πατάτες στα υπόλοιπα υλικά.
4. Ψιλoκόβουμε τον μαϊντανό και το σκόρδο.
5. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας, τις πατάτες και τα κρεμμύδια, προσθέτουμε αλεσμένο κόλιανδρο, μαϊντανό και σκόρδο. Ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.

Καλή Συνέχεια

Find More delicious recipes here

Advertisement

Δείτε Επίσης

Advertisement