Λαγγοί με τυρί

Συστατικά

Ζεστό νερό 300-360 ml
Ξηρή μαγιά 10 γρ ή φρέσκια μαγιά 25 γρ
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Αλεύρι 750 γρ + –
Αλάτι 1,5 κουταλάκι του γλυκού
2 κουταλιές λάδι

Λάδι ψησίματος 200ml

Γέμιση
Τυρί Φέτα – 200 γρ
Αυγά – 2-3 τεμάχια

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε μαγιά και ζάχαρη με ζεστό νερό, ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε 200 γραμμάρια αλεύρι και ανακατεύουμε, αφήνουμε να φουσκώσει για 10-20 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι, λάδι και το υπόλοιπο αλεύρι σταδιακά, ζυμώνουμε καλά.
Αφήνουμε σκεπασμένο να ζεσταθεί για 1 ώρα
Χωρίστε τη ζύμη σε 12 κομμάτια.
Απλώνουμε τα φύλλα, γεμίζουμε με τυρί, κολλάμε καλά

και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.

Καλή Απόλαυση