Ομελέτα φούρνου με λαχανικά

Υλικά

2 μέτρια κρεμμύδια
3-4 μέτρια κολοκυθάκια
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο καρότο
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπερια
1/2 κουτ.σούπας αλάτι
1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι

4 αυγά
300 ml γάλα
4 κουτ.αλεύρι
200 γρ.τυρί μοτσαρέλλα

Εκτέλεση

Ρίχνουμε στο τηγάνι το λάδι και μόλις ζεσταθεί βάζουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες.Σωτάρουμε για 5-7 λεπτά.
Καθαρίζουμε τα καρότα τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος και στη συνέχεια σε μικρά κομματάκια.
Τα προσθέτουμε στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Κόβουμε τις πιπεριές μικρά κομματάκια τις προσθέτουμε στο τηγάνι το σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.


Κόβουμε τα κολοκυθάκια κατά μήκος και μετά σε μικρά κομματάκια.Τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Αλατοπιπερώνουμε σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 12 λεπτά.Ξεσκεπάζουμε ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 7 λεπτά.
Σ ένα μπολ σπάμε τ αυγά αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε το γάλα, το αλεύρι και ανακατεύουμε με το σύρμα πολύ καλά.Έπειτα προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε.

Λαδώνουμε με 2 κ.σ ελαιόλαδο ένα πυρέξ 29Χ20 και στρώνουμε τα λαχανικά.Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 ° C 35 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Απίστευτα απλή γρήγορη και νόστιμη συνταγή!!!!!!!!
Δοκιμάστε τη!!!!!

Καλή επιτυχία!!!

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΚαλαθάκια με βάση σοκολάτας με ξηρούς καρπούς και μια απαλή κρέμα
Επόμενο άρθροΕνα πιάτο με τριμμένες και τηγανητές πατάτες…που αγαπάμε πολύ