Υλικά:

1 κιλό κρέας χοιρινό κομμένο σε μερίδες
Πατάτες κομμένες στα τέσσερα
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κ.σ. πελτέ
1 κουτί ντομάτα ψιλοκομμένη ή ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
1 ποτήρι κρασιού(μικρό δηλαδή)λάδι,αλάτι
μπαχάρι,2 φύλλα δάφνης.

Εκτέλεση:

Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγίσει.
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και βάζουμε το κρέας να ροδίσει(το τσιγαρίζουμε)από όλες τις πλευρές.
Όταν πάρει χρώμα,ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε να σοταριστούν με το κρέας.
Βάζουμε τον πελτέ ανακατεύοντας γρήγορα και προσθέτουμε και την ντομάτα.

Στη συνέχεια βάζουμε τρία ποτήρια νερό,αλάτι,πιπέρι,μπαχάρι,τα φύλλα δάφνης και το βράζουμε περίπου 1 ώρα προσθέτοντας και άλλο νερό στην κατσαρόλα(πάντα ζεστό).
Αφού τελειώσει το βράσιμο προσθέτουμε τις πατάτες οπότε ανακατεύουμε,προσθέτουμε αν χρειάζεται λίγο ακόμη νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να βράσουν οι πατάτες και να χυλώσει η σάλτσα.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!!😍😍

H Συνταγή είναι της κας τσιουκανη ελενη

Προηγούμενο άρθροΣπιτικά Muffins Σοκολάτας
Επόμενο άρθροΓεμιστά με πιπεριές