Υλικά
4-5 πατάτες
200-300 γρ τυρί κίτρινο τριμμένο (ανάλογα το μεγεθος του τηγανιού)
λάδι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες και τις ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.
Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι σε μέτρια-υψηλή φωτιά 1-2 κουταλιές λάδι.
Ρίχνουμε τις μισές πατάτες και πιέζοντας κάνουμε μία σφιχτή βάση
Απλώνουμε το τυρί από πάνω
απλώνουμε τις υπόλοιπες πατάτες
Τηγανίζουμε για 4-5 λεπτά και με την βήθεια ενος πιάτου γυρνάμε
την πατατόπιτα με από την άλλη πλευρά και τηγανίζουμε για άλλα 3-4 λεπτά.
Καλή Απόλαυση
Το βίντεο του καναλιού είναι εδώ